Jaké děti chce mít stát?

Nejlépe začít s výchovou od plenek. Proto ministryně Maláčová prosazuje bez opory v zákoně mikrojesle.
Toto je již nyní zavádění Istanbulské úmluvy do praxe:
Vychovat nového člověka, osvobodit děti od špatných návyků. Plán péče a výchovy z dílny MPSV :“ Děti jsou vedeny k vědomí rozdílnosti a různorodosti v lidské společnosti z hlediska kulturních a hodnotových odlišností k vědomí odlišnosti mezi lidmi s důrazem na potírání předsudků o mužích a ženách“. To v praxi znamená, že pohádky mají být různé: “Vybíráme také příběhy, ve kterých se vyskytují různé modely rodiny nebo které nepracují s tradičními stereotypy v rolích mužů a žen“.

Ještě závažnějším materiálem je Příručka pro genderově citlivé výchovné poradenství z pera organizace Otevřená společnost, která je také umístěna na oficiálních stránkách MPSV. Místo, aby se děti učily, že muž a žena se vzájemně potřebují a mají si být oporou, tak vidíme svět, který je rozdělen bojem o moc mezi ženami a muži. Takový svět nechceme.

 

Dětem se má vysvětlovat, že ženami a muži se nerodíme, ale stáváme se jimi. Dítě, které potřebuje jasné mantinely, jistotu, oporu jsou uváděné do chaosu.

 

Katastrofální důsledky genderové výchovy a propagace LGTB vidíme již na Západě, kde narůstá počet dětí, které si nejsou jisté svou pohlavní identitou a narůstá počet dětí léčených s genderovou dystrofií.

 

Když stát může podporovat pěstouny, i když zrovna dítě nemají a čekají na něj, proč by nemohl podpořit maminky, které nutí finanční situace nastoupit do zaměstnání a tak se připravují o nejkrásnější okamžiky života nejen svého, ale i dítěte?
Zdroj:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *