Site icon Tradiční rodina z.s.

Genderoví aktivisté čelí rostoucímu odporu, protože se zaměřují na děti po celém světě

Co přesně je „genderová agenda“? Je omezena pouze na několik zemí? Jaká je reakce vlád a veřejnosti na „genderovou agendu“?

Na tyto otázky odpovídá tisková zpráva organizace DAVIA, která sdružuje 88 prorodinných organizací z 33 států celého světa: Afriky, Asie, Austrálie, Evropy, Latinské Ameriky, Severní Ameriky. V Evropě k nim patří i spolek Tradiční rodina.

29. května 2023:

Celosvětová genderová agenda se snaží nově definovat význam pojmu „pohlaví“, prosazovat změnu pohlaví nezletilých a sexualizovat děti pomocí materiálů sexuální výchovy nevhodných pro jejich věk.

https://www.saveservices.org/2022-policy/network/

Zatímco zastánci Genderové agendy tvrdí, že se snaží pouze o toleranci a rovnost, transgenderoví aktivisté se při prosazování svých cílů stále více spoléhají na násilí.

https://www.christianpost.com/news/ten-violent-deadly-acts-of-violence-committed-by-trans-activists-list.html

Následuje částečný výčet zemí, kde se vládní představitelé a zástupci veřejnosti postavili proti Genderové agendě:

Kamerun, Egypt, Etiopie, Guatemala, Karibik, Indonésie, Írán, Irák, Malajsie, Nikaragua, země Arabského zálivu, Nigérie, Senegal, Súdán a Svatý stolec: Na zasedání OSN na vysoké úrovni se řada delegátů vyslovila proti návrhu na podporu programu známého jako „komplexní sexuální výchova“, který byl popsán jako „nebezpečný útok na zdraví a nevinnost dětí“.

https://www.comprehensivesexualityeducation.org/

Česká republika: „Sdružení pro Tradiční rodinu zveřejnilo video, v němž ostře kritizuje Gender Agendu a varuje: „Jejich cílovou skupinou jsou děti“.

https://www.saveservices.org/2023/05/children-at-risk-what-is-happening-now/

Norsko: V Norsku se uskutečnila konference, na které se zúčastnilo více než 100 tisíc lidí: Rada pro vyšetřování zdravotní péče oznámila, že bude revidovat své pokyny týkající se „genderově potvrzující péče“ o nezletilé, protože je již nepovažuje za založené na důkazech.

https://www.washingtonexaminer.com/restoring-america/courage-strength-optimism/norway-offers-a-step-forward-in-eliminating-gender-ideology

Skotsko: V rámci projektu „Gender gender“ (genderová diskriminace) uskutečnilo několik akcí, které byly zaměřeny na podporu genderové diskriminace, např: V reakci na to, že transgenderoví vězni biologického pohlaví jsou drženi v zařízeních s biologickými ženami, se objevil silný odpor veřejnosti.

https://www.spiked-online.com/2023/05/22/gender-self-id-is-a-predators-charter/

Velká Británie: Světová zdravotnická organizace vydala dokument, který vybízí malé děti ke „zkoumání pohlavních identit“. V reakci na to mluvčí vlády uvedl: „Vláda Spojeného království tento pokyn WHO neuznává a s jeho doporučeními nesouhlasíme“. Stínová ministryně pro vzdělávání Laura Anne Jonesová označila pokyny za „upřímně znepokojivé“.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-12082427/World-Health-Organisation-faces-backlash-sexuality-gender-guidance-schools.html

Spojené státy americké: „Vláda se rozhodla, že se bude zabývat otázkou, zda je možné, aby byly tyto pokyny používány v souladu se zákonem o zdravotních službách: 79 členů amerického Kongresu se vyslovilo proti navrhovaným předpisům, které by změnily definici „pohlaví“ tak, aby zahrnovala i „genderovou identitu“, a umožnily biologickým sportovcům mužského pohlaví účastnit se ženských sportů.

https://www.saveservices.org/2023/05/79-members-of-congress-speak-out-in-opposition-to-biden-title-ix-plan/

Tím, že se genderová agenda zaměřuje na nezletilé děti, je kritizována jako závažná a zavrženíhodná forma zneužívání dětí.

https://amac.us/transgenderism-confusing-people-about-the-nature-of-reality-and-victimizing-children-say-authors/

 

Posted: https://endtodv.org/pr/gender-activists-face-growing-opposition-as-they-target-children-around-the-world/

 

Exit mobile version